Anasayfa - Tüketici Köşesi - Bakım Koruma
 

Bakım Koruma

    Banko ve tezgahınızın ömür boyu ilk günkü özelliklerine sahip kalması için basit ve düzenli bir bakım yapmanız yeterli olacaktır. Çimstone; aşınma, çizilme ve darbe dayanımı yüksek, gözeneksiz bir yüzey kaplama malzemesidir.

   Türk Standartları Enstitüsü’nün ürünlere verdiği Türk Standartları'na Uygunluk Belgesi’nin simgesi olan baklava dilimini gördüğünüz ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. TSE Markası, üzerinde kullanma hakkı verilen ürünlerin, standartların yönlendirdiği şekilde kontrol süreçlerinden geçirilerek üretildiğini gösterir.

    LGA Qualitest GmbH adlı Alman Ürün Analizi ve Güvenilirliği Merkezi tarafından gerçekleştirilen hijyen araştırması sonucunda; Çimstone’un yüzeyinde bakteri üremesi gerçekleşmediği, yüzeyin çok kolay temizlenebileceği ve temizlik sonrası mikrobiyolojik hijyen açısından tamamen güvenli olduğu raporlanmıştır.

    Lider sertifikalandırma kuruluşu National Sanitation Foundation (NSF) International tarafından belirlenen NSF 51 Yiyecek Alanları Uygunluk kriterlerini tamamen karşılayarak, NSF Sertifikası alan Çimstone ev ve ticari banko ve tezgahlarda, yiyeceklerle temas halinde güvenli hijyenik yüzeyler sunar. Bu sayede, Çimstone tezgahınızın üzerinde yiyeceklerinizi güvenle hazırlayabilirsiniz.

    Çimstone, gözeneksiz yapısı sayesinde az miktarda sıvı deterjan ve nemli bezle yapılacak basit bir temizlikle, ilk günkü gibi yeni ve temiz görüntüsünü uzun yıllar korur.

    Bakım ve korumanın en kolay yolu, dökülen yiyeceklerin ve oluşan kirlerin kalıcı leke haline dönüşmeden silinmesi ve düzenli günlük temizlik yapılmasıdır. Tezgahınızda oluşan kirleri uzun süre bekleyip, kalıcı leke haline dönüşmeden temizleyiniz.

 

 
 

 

 

Adres: Demirkırlar İş Merkezi No:64

Değirmendere Trabzon/TÜRKİYE
Tel : +90 462 325 36 01      Fax :  +9 0 462 328 12 15  
E mail   :   info@sekermermer.com